Представители на Камарата на испанската промишленост и търговията в България посетиха БТПП

thumb_main_web_P7233602_002Председателят на Камарата на испанската промишленост и търговията в България Алберт Марко и главният секретар на организацията Галя Гривишки обсъдиха с председателя на БТПП Цветан Симеонов възможностите за съвместно сътрудничество в подкрепа на испанските фирми, работещи в България, както и за българските компании, осъществяващи бизнес в Испания.

Алберт Марко представи дейността и основните цели на новосъздадената камара: защита на интересите на испанските компании у нас, преодоляване на езиковите и културни различия,  административните трудности в бизнес отношенията България – Испания, предоставяне на добри практики и обмен на опит от испанска страна в различни сфери, включително при използването на европейски фондове и средства.

Цветан Симеонов отправи покана към Алберт Марко, новосъздадената камара да се присъедини към Клуба на Смесените и чуждестранните палати, чиято регулярна среща се домакинства от БТПП.

Коментирани бяха конкретни инициативи, които ще се състоят до края на 2014 г. Една от тях е посещение на испански компании, предлагащи франчайз на български партньори.

За допълнителна информация и контакти: Камара на испанската промишленост и търговия в България -www.ciceb.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>