Мадрид иска да се връщаш там пак и пак

zx860y484_3153655Туристическият борд на Мадрид измисли начин да накара туристите да се връщат там отново и отново. Столицата на Испания има много какво да покаже – богати музеи, пищни дворци, достолепни църкви, просторни паркове, шумни и оживени улици и изискани магазини. Затова и еднократното пътуване до там не е достатъчно.

Vuelve a Madrid (Да се завърнеш в Мадрид) е програма за лоялност, която предоставя на включилите се в нея ексклузивни оферти за най-добрите ресторанти, клубове, магазини, музеи, изложби, развлечения. Тя предвижда система от бонуси, намаления и специални оферти, от които всеки включил се в нея може да се възползва като обмени натрупаните точки срещу талони за отстъпки или безплатни билети за вход.

Първоначалната регистрация на сайта е безплатна като се дава бонус от 600 точки на всеки присъединил се. Единственото условие за участниците е да са пълнолетни и постоянният им адрес да е извън Мадрид. Няма значение целта на пътуването – по работа или за удоволствие.

В програмата са включени музеят на восъчните фигури, мюзикъли и фламенко шоу, екскурзии до стадиона “Сантяго Бернабеу” и хиподрума “Ла Сарсуела”, обиколка на града със сегуей, националният музей “Тисен – Борнемиса” и десетки други развлечения и забележителности.

ДНЕВНИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>