Шумахер: Болидът ни е бавен за Барселона

Германецът Михаел Шумахер предупреди феновете на Мерцедес, че неговият екип най-вероятно няма да може да се справи толкова добре в предстоящото Гран при на Испания, колкото им се иска. Сезонът за Шуми не започна по най-добрия начин, след като претърпя няколко инцидента в първите стартове, оставяйки го с по-малко точки от очакваното.

От другата страна, Нико Розберг донесе първата победа за Мерцедес в Китай. Според Михаел обаче, все още има какво да се желае от колата, тъй като тя не е достатъчно стабилна в бързите завои. Той коментира:

“На пистата в Барселона сме карали многократно. Познаваме я добре и знаем, че нашият болид няма да подхожда на нея. Със сигурност обаче ще се постараем да дадем най-доброто от себе си. Хубавото на изминалия тест бе, че успяхме да се концентрираме върху разработването на нови компоненти, които тепърва ще навлязат в нашия болид. Мислим в перспектива и това ми харесва.”, сподели той.
/ibox.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>