Участниците от шоуто на Би Ти Ви “Африка: Звездите сигурно са полудели” ще вървят по 30 км на ден по Камино

Image_3245204_126

Участниците от шоуто на Би Ти Ви “Африка: Звездите сигурно са полудели” може скоро отново да застанат заедно пред камера за ново риалити. В него няма да се състезават, а ще пътешестват, този път в Европа.

Преди няколко дни те решават да извървят заедно прословутия поклоннически път Камино, който минава през Пиренеите, пресича цяла Северна Италия и стига до катедралата в Сантяго де Компостела в Испания.

Идеята им хрумва спонтанно на приятелска вечеря в неделя, която Теди Кацарова организира. Всички на сбирката единодушно определили края на юни като подходящо време за пътешествието, а Георги Тошев решил да снима риалити за него. На вечерята били Теди Кацарова, Милена Славова, рапърът Бобо, журналистът от “24 часа” и редакционен директор на сп. GEO Георги Милков, проф. Христо Пимпирев, актьорът Явор Бахаров, писателката Людмила Филипова и певецът Тодор Георгиев.

Ако тръгнат, ще трябва да вървят по 30 км на ден, за да може за един месец да изминат цялото разстояние от 800 км. По целия маршрут има хостели, където вечер ще отсядат, но за целта, щом времето наближи, ще направят резервации и ще планират подробно целия път.

“Идеите са нещо много хубаво, но тепърва предстои да ги обсъдим с ръководството на телевизията. Но аз вярвам, че ще успеем да осъществим това риалити “Камино”. Така, както с проф. Пимпирев стояхме в жегата в Африка и си говорихме колко хубаво би било да направим нещо за Антарктида и ето, че го направихме”, каза Георги Тошев. “Вярвам, че нашите предавания трябва да са умни и да помагат на младите хора да опознават света”, добави той. На 2 март в ефира на Би Ти Ви тръгват документалните филми, които журналистът засне на Ледения континент, където замина с българската експедиция начело с проф. Пимпирев. /24 часа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>