Уникално!!! Господ ни изпратил послание, получено, чрез спътник на НАСА

Науката не спи, а открива нови и любопитни мистерии, които са вълнували съзнанието на хората от хиляди години.

Така учените са разшифровали съобщение, от данните на сондата Wilkinson Microwave Anisotropy Probe (WMAP), което е приблизително отпреди 14 милиарда години, докато Вселената е създадена преди 13,7 милиарда години.Това прави информацията уникална, защото се оказва, че съобщението е оставено от Господ.

Според учените то е ехо от Големия взрив, когато нещо съвсем малко се е “взривило”, вследствие на което е започнал процес на разширяване, продължил милиарди години, достигайки до света днес.

Космолозите били учудени от картата, която получили. На нея имало “студени” и “горещи” участъци, които вместо с хаос, се откроявали с неочаквана подредба. Така астрофизиците я определят като дело, в което има “пръста на Господ”, озаглавявайки написания от тях материал “Послание от небето”. Учените също са на мнение, че все пак Вселената е създадена от някого и този някой е оставил съобщение за бъдещето.

Анализирайки достигат до заключението, че “горещите” и “студените” точки на реликтовото излъчване са двоичен код, в който символите са подредени като в някаква матрица-таблица. Към момента учените продължават работата си по разшифроването, но са категорични, че “Послание” има.

http://razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>