Уникална диета бори рака на гърдата


Водещ американски диетолог от години работи върху симптомите на рака, за да намери подходяща формула за борба със смъртоносната болест.
След дългогодишни изследвания той е създал специална диета за борба с рака на гърдата. Нейната уникалност е в това, че доказано ще ви помогне да преодолеете болестта и в същото време да намалите излишните килограми, твърдят учени.
Разработена от диетолога диетата се основава на комбинацията на зехтин, сирене и пълно зърнести храни. Тя е еднакво ефективна, както при здрави жени, така и при жени, които искат да намалят риска от развитие на болестта или такива, които се възстановяват от нея.
Специалистът препоръчва в менюто на всяка жена ежедневно да присъстват здравословни мазнини, цветни зеленчуци и плодове, пълно зърнести храни и млечни продукти, които са сигурна защита срещу рак на гърдата.

Информационна агенция „Фрог Нюз”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>