Ръчна изработка на бижута и аксесоари – Лорет Де Мар

30688315_2049966901958609_1415528948470128193_nБижутата са едни от най-важните детайли на имиджа. Ето защо при избора на бижута не трябва да има компромис. Те трябва да бъдат не само стилни, но и задължително да съответстват на характера на собственика и да му помогнат да изрази индивидуалността си. Бижутата и аксесоарите на « Jik Jewels » са предназначени да допълнят и украсят вашия уникален и индивидуален стил. Хармонични цветови комбинации, различни варианти на форми, между които можете да изберете точно това, което ще отива на деколтето на една рокля или блуза.

Всичките бижута са ръчна изработка и имат специален уникален дизайн. Ръчно изработените авторски бижута се произвеждат в ограничени количества и са единствени по рода си. Рискът да се засечете със собственика на другото подобно бижу е минимален. Авторските ръчно изработени бижута са ценна колекция от уникална изработка, която остава за поколения напред.

Лорет Де Мар, Испания   Тел:  698 628 803          Facebook:https://www.facebook.com/jiikjewels/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>