Предстои испанска мисия в България

Н. Пр. Хосе Луис Тапиа Висенте, посланикът на Испания в България и Ева Поведано Морено, търговско-икономически съветник към посолството в София посетиха днес БТПП и се срещнаха с председателя Цветан Симеонов.

В срещата беше обсъдено състоянието на двустранните икономически отношения, подходящи инициативи за развитие на сътрудничеството. БТПП беше информирана за предстоящо посещение на делегация около 20 големи испански фирми от Испанската конфедерация на фирмените сдружения, която се планира да бъде в София в периода 20-22 ноември 2012 г.

В рамките на програмата се предвиждат срещи с представители на различни институции и неправителствени организации, в това число с Българска търговско-промишлена палата.

Палатата ще даде допълнителна информация след като стане ясна точната програма за посещението.

Испанската конфедерация на фирмените сдружения е неправителствена, работодателска организация, която има за мисия защита и представителството на бизнес интересите пред правителството. Основана е през 1977 г. и интегрира два милиона компании и самостоятелни бизнес лица.

БТПП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>