Пенелопе Крус: Има живот за актрисите над 40 години, особено в Европа

zx450y250_2074768Пенелопе Крус е бездетна съпруга в един от новите си филми и обречена годеница в друг. Личният живот на актрисата обаче си остава в тайна.

39-годишната испанка – майка на две деца, играе тъмнокосата красавица във филми на Педро Алмодовар и Уди Алън, навърта се покрай Джони Деп в “Карибски пирати” и участва в интимни сцени с Майкъл Фасбендър в ролята на негова годеница в новия филм на Кормак Маккарти от тази година “Съветникът” (The Counselor).

С множество извинения Крус отлага с около половин час интервюто си с “Ройтерс” в лондонски пъб, което е по повод другия й нов филм Twice Born, тръгващ по кината в САЩ през декември, за да може да се прибере и да нахрани своята малка дъщеря.

По-късно на въпрос как тя и съпругът й си поделят грижите за децата тя отвръща: “Не говоря за тях в интервюта. За децата ми. Не говоря за тях, тъй като наистина се опитвам да ги предпазя от онази друга част на бизнеса.”

Родената в Мадрид актриса обаче говори за ролите, които поема сега, докато все още е от младата страна на средната възраст – роли, които може и да изненадат феновете й.

“Харесва ми да не се чувствам сигурна, когато отивам на снимачната площадка”, казва Крус. Въпросната “несигурна” роля, за която тя говори, е тази на Джема от Twice Born, която не може да роди дете. След показванията ;w през 2012 г. в Европа филмът получи доста смесени ревюта.

Базиран на книгата на италианката Маргарет Мацантини, която Крус казва, че обожава, филмът разказва за любовната връзка между смел американски фотограф на име Диего и университетска изследователка (Крус), която се развива по време на войната в Босна през 90-те. /Източник: Дневник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>