Палма де Майорка – Немска фирма за парфюми търси рекламни агенти

perfumes-24Семейство сме Стефан и Гергана и живеем в Палма де Майорка.

От година работим с германска компания, която е лидер в производството на козметика в Европа и на трето място в света.

Продуктите са високо качествени германски парфюми с висока концентрация на етерични масла много над това което се предлага на пазара, висш клас козметика на много достъпни за всеки джоб цени, натурални продукти за здравето обезпечени с най-трудно достъпните сертификати за качество, бижутерия и продукти за домашните любимци!

Всичкo това е заложено с атрактивен план маркетинг, който ни позволява да развиваме бизнеса в 34 страни в Европа, Австралия и Нова Зеландия!

Компанията предлага възможност от допълнителен доход или възможност за развиване на пасивен доход (пенсия), който се онаследява от нашите деца!

Допълнителните бонуси са автомобил от фирмата, при всяко ниво различен модел – например Фолксваген Поло, който съпругата ми го има от миналата година или Мерцедес за, който сме в квалификация!

Автомобилите са изцяло на разноските на компанията!

Ако мислите, че имате нужда от допълнителен доход дори и с малко отделено време – час два седмично, моля свържете се с нас!

По скайп: stefan_mallorca .

Гарантираме ви коректност, сериозна работа в екип и отлично обучение!

Доказателството при нас е едногодишния ни опит в тази фирма и резултатите, които сме постигнали – най-добър екип в Испания и бонус VWPOLO!

Благодарим ви за вниманието !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>