Испанска компания търси нова формула за нискотарифни нощувки

imagesЕвтино, но не нискокачествено. Върху тези принципи гради пазарната си стратегия нов играч на пазара на нискобюджетно настаняване в Испания. От месец в Мадрид работи първият от бъдещата верига  Lookotels, които ще съчетават добро местоположение в центъра на града, безжичен интернет, семпло, но удобно обзавеждане и международна младежка компания. При това – на ниска цена.

Първият от веригата – Room007 Ventura Hostel, се намира в сърцето на Мадрид и разполага с 21 стаи с различна вместимост – от двойки до осморки, с общо 114 легла. Цените варират между 18 и 22 евро за нощувка. Всяка от стаите разполага със самостоятелна баня и безжичен интернет. Според дизайнерите това не е точно хостел, а просто място с уникална атмосфера, където човек може да срещне хора от други страни.

При проектирането на хотела компанията собственик, която е специализирана в преустройството на сгради, се е съсредоточила в енергийната ефективност и оптимизацията на пространствата. Управата твърди, че след ремонта в сградата се харчат с 30% по-малко енергия, светлина, газ и вода, отколкото в традиционен хотел със същия капацитет.

Плановете на компанията са в близко бъдеще да открие втори хотел в испанската столица, а през следващите пет години – още 10 обекта в други градове, между които Барселона, Севиля и Лисабон. /dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>