Испания: Проверявайте си сметките за ток

índice

Напоследък има доста зачестили случаи на надписване на сметки за ток от енерго разпределителната компания “Ибердрола”.

Граждани сигнализираха, че месеци наред им се налага да ходят до “Ибердрола” и да правят рекламации на своите сметки.

При по-високи сметки си проверявайте и засичайте числата от електромера и предните фактури и не се колебайте да направите рекламация.

Хора с по 70 Евро сметки за ток след направена рекламация от тяхна страна се оказва, че е трябвало да платят почти наполовина.

Понякога това се повтаря и през следващите месеци.

Рекламацията се приема веднага и не е необходимо да чакате някакъв период.

Ако е основателна парите ви се връщат през следващия месец или ви се дава актуална фактура, която да представите в банката за да ви бъде изтеглена реалната сума от вашата банкова сметка.

“Станах счетоводителка, всеки месец засичам, смятам, следя електромера и ходя да правя рекламация. Втори месец имам близо 70 Евро сметка, а след рекламацията се оказва, че реалната е 38″ ни се оплака едно момиче от Валенсия.

Други българи живеещи тук също следят своите сметки внимателно.

Напомняме, че филиалът на испанската компания за енерго разпределение “Ибердрола” беше национализиран в Боливия наскоро от Ево Моралес-Президент на страната точно заради системна измама на клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>