Интерпол издирва Мартин Мартинов, заминал да работи в Испания преди 2 месеца

42-годишният българин Мартин Петров Мартинов е в неизвестност от два месеца, след като е тръгнал да търси работа в Испания, съобщиха пред Нова телевизия дъщерята и синът му.

Мъжът, който е от Мизия, тръгнал за Испания на 10 септември. Той е пътувал с кола, заедно с още трима българи.

На 12 септември шофьорът на автомобила Анатолий, бивш кмет на Софрониево, се обадил на близките на Мартинов и казал, че ще го оставят във Франция, тъй като бил неадекватен, психически разстроен и не знаел къде се намира. Той дори се опитал да слезе от колата в движение. Близките на Мартин обаче твърдят, че той никога не е страдал от психически заболявания.

Седем дни по-късно майката на Мартинов получила обаждане, че синът и е бил задържан в полицията в Монпелие, където обяснил, че няма пари да се върне в България. След това нямало никакви вести за Мартин.

Може да е станал жертва на спътниците си. За тях се говорят лиши неща – били замесени в трафик на хора, обясниха децата на изчезналия мъж.

Мартин Мартинов е обявен за издирване от МВР и Интерпол.

/trud.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>