За нас

В началото на 2011 година беше пуснат първият български сайт в Испания, обхващащ Валенсия и областта – Valenciabg.com – Портал на Българите във Валенсия.

Сайтът подава ежедневно информация за новини, събития и мероприятия свързани с живота на Българите тук.

Поради големият интерес от страна на читатели от всички райони на Испания и крещящата нуждата от български сайт, който да бъде полезен на нашите сънародници пръснати из цялата страна основателите на сайта решиха да пуснат още един – Spainbg.com – Портал на българите в Испания.

Целта на Spainbg.com е да се добере до пръснатите в Испания българи и да ги осведомява за събития, новини и важна информация.

Друга цел е всяка българска асоциация в страната да има достъп за публикуване на своите мероприятия и по този начин всички мероприятия на всички български асоциации да бъдат събрани на едно място.

Важна част от сайта е и пълният каталог на всякакви услуги, търговски обекти, автобусни превози, български асоциации и български църкви.

Ще бъде дадена възможност и за публикуване на лични обяви напълно безплатно.

Материалите се подават от многобройните ни читатели и кореспонденти от различни населени места.

И двата сайта – Valenciabg.com и Spainbg.com са собственост на Българска асоциация – “Valenciabg-Bulgaros” – гр. Валенсия и се поддържат от нейния екип и сътрудници.

Целият екип и всички наши сътрудници работят напълно безплатно по този проект и отделят всеки ден по доста часове от личното си време за да може нашите сънародници в Испания да бъдат информирани бързо и изчерпателно.

Наши партньори са адвокати, експерти, преводачи и български асоциации от цяла Испания, както и сайтове, вестници и други медии от Испания и България с които ежедневно обменяме новини и информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>