Един от най-опасните престъпници е задържан в Испания

55280d50b9ba5_crop_592_397Мороне е един от ръководителите на най-могъщата криминална организация „камора”, действаща в южната италианска област Кампания

Лучо Мороне, един от стоте обявени за издирване най-опасните италиански престъпници, е арестуван в Испания, съобщават днес италианските медии. Мороне е един от ръководителите на най-могъщата криминална организация „камора”, действаща в южната италианска област Кампания. Издирван е от 2010 г., когато е осъден на над 4 г. за търговия с наркотици.

арестуваха бос на мафията-

През 2013 г. съдът на първа инстанция осъди Мороне на още 20 г. за създаване на организация, чиято цел е незаконна търговия с наркотични вещества.

Издирвания престъпник е арестуван в селището Беналмадена, разположено между Малага и Марабела, когато отивал в пощенски клон, за да изтегли преведени пари от Неапол.

В момента на задържането му мъжът предявил подправени документи, но чувайки думата „карабинери” се предал и казал истинското си име.

http://www.livenews.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>