Ева от Добрич – едно ранено ангелче. Помогнете й да литне отново.

В Добрич живее едно малко ангелче. Вече е на 14 години.

През октомври 2011 година тръгнаха с баща си на село с колата. Таткото така и не се прибра, а тя вечерта беше в реанимацията с много тежка мозъчно-черепна травма. От тогава мама не е чувала гласа й.

Детето носи красивото име Ева. Тя чува, вижда и разбира всичко, което й се говори, но не може да се движи. Диагнозата е Будна кома.

Майката на Ева не работи, за да гледа болното си детенце. Тя е сам родител. А разходите за Ева си текат. Всеки ден се ползват памперси, бебешка каша, бебешки пюрета, различни лекарства, марли, кремове за раничките, мокри кърпички, пелени и т.н. на вид дребни неща, които като се съберат и се получава голяма сума.

Всеки който желае, може да подкрепи Ева и Надя с дарение по следната сметка:

Банка ДСК
BIC код: STSABGSF
IBAN: BG91STSA93000020341001
Надежда Петрова Георгиева

Сметката не е дарителска, защото от дарителската сметка не могат да се теглят пари на каса, а никой лекар няма да издаде бележка за марли, мокри кърпички, памперси и т.н. Надя има нужда да може да тегли пари за ежедневните, текущи разходи на Ева, за това даваме нормална сметка.

Благодарим на всеки човек, който реши да откликне на нуждата.

За повече информация:

http://izmoli.me/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>