Гласуване в Испания: НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ „ДА СЕ РАЗВИВА ЛИ ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА” 27 ЯНУАРИ 2013 г.

índice

На 27 януари 2013 г., неделя, в Република България ще се проведе национален референдум с въпрос: „Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждане на нова ядрена централа”.
С любезното съдействие на местните власти, вие, уважаеми сънародници на територията на Кралство Испания сте поканени да упражните правото си на глас.

Избирателни секции ще се образуват в Посолството на Република България в Мадрид и в Генералното консулство във Валенсия при наличие на най-малко 20 избиратели, заявили желание да гласуват не по-късно от 01.01.2013 г.

Всеки пълнолетен български гражданин с постоянен адрес на територията на Република България, желаещ да гласува, подава отделно заявление, което подписва саморъчно. Заявлението се подава лично от гласоподавателя до Генералното консулство или се изпраща чрез писмо. Сканирано изображение на саморъчно подписаното заявление може да бъде изпратено в електронна форма на e-mail на Генералното консулство: consulvlc@mfa.bg.

ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ГЛАСУВАНЕ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ В КОНСУЛСКАТА СЛУЖБА В ПОСОЛСТВОТО В МАДРИД И В ГЕНЕРАЛНОТО КОНСУЛСТВО ВЪВ ВАЛЕНСИЯ, НА ЕЛЕКТРОННИТЕ СТРАНИЦИ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И НА ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>