ВСЕКИ БЪЛГАРИН С МИКРО-ЧИП ДО СРЕДАТА НА 2013Г !

images

В Америка е приет закон за здравеопазването от кабинета на Обама, според който на всеки американец ще бъде имплантиран микро-чип през 2013г.

България е на път да вземе пример от Америка и да въведе микро-чипиране на своите граждани.

Започва работа по изграждане на система за електронното идентифициране на българския гражданин. Това съобщи Валери Борисов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Административен капацитет”.  Идентификацията ще е по желание на българина.

Разбира се, тези които не желаят да бъдат микро чипирани със сигурност няма да имат достъп до много услуги, или най-малкото той ще е максимално затруднен. Ще се предложат и редица “бонуси” за мирко-чипираните граждани, което на практика ще принуди повечето хора да приемат радиочестотния чип (RFID). В САЩ този закон бе прокаран в здравната система – за да се впишат всички граждани в единен медицински регистър. Там това ще бъде задължително и се готвят да имплантират чипове и на всички новородени. До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

Целта обаче е една и съща, не зависимо коя държава под какъв предлог прокарва чипирането на хората. Всички ще заживеем в един свят на Оруел, където Големия брат ежедневно засилва контрола си над нас. Много американци възнегодуваха срещу това да бъдат чипирани като домашни любимци и нарекоха микро-чипирането “Mark of The Beast” – “Откровение 13″ – именно така нарича Ричард Никсън тази мярка и категорично отказва да чипира американците по времето на своя президентски мандат.

Каква е гаранцията, че след като правителствата бъдат улеснени да разполагат напълно с нашите лични данни, а ние да носим в телата си радио-честотни микро-чипове, няма да злоупотребят с това?! /alterinformation.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>