Владо Пенев стана жертва на грабеж в южна Испания

0000424709-article2Българският актьор Владимир Пенев прекара част от почивката си в Южна Испания. Компания му правеха неговите колеги Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Евтим Милошев, Теодора Духовникова и Марта Вачкова. За съжаление, Владо Пенев е имал и неприятно изживяване в страната.

По време на посещение в град Гранада, документите и банковите карти на актьора са били откраднати. За това съобщи самият той в социалните мрежи. “Най-хубавата екскурзия! Въпреки че в Гранада ми откраднаха паспорта, личната карта и всички дебитни и кредитни карти!!!!”.

Той добавя, че това не е попречило на доброто настроение на групата и благодари на своите приятели, че са успели да му повдигнат духа дори и в този неприятен момент. Голямата група замина за Испания на 24 септември, а първата им спирка беше Малага.

Актьорите, които бяха със своите половинки, споделяха снимки в социалните мрежи, а най-деен беше Владимир Пенев.

ДНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>