Вече може да закупите български матраци “ТЕД” на територията на Испания-директна доставка до входната врата на клиента

 

Имаме удоволствието  да Ви съобщим, че вече може да закупите български матраци на територията  на Испания. Това са Матраци “ТЕД” –  най-големият производител на матраци  и легла в България.

По този начин ние  от “ТЕД” БЕД реализираме идеята да предоставим на всички наши сънародници възможността да се докоснат до България по един много личен начин. 

За първи път  ще имате възможност да поръчате български  матрак и да го получите до входната си врата, без да се налага да обикаляте  по магазини и да организирате доставки.

Предлагаме Ви един продукт, отличаващ се със своето високо качество и анатомични характеристики.  

Комбинацията от висококачествени материали позволяват на тялото да отпочине максимално добре, предлагайки  му надеждна опора във всеки един момент. Иновативната технология за ролковане на матрака го прави лесен за пренасяне и транспортиране.

Избирайки матрак “Соло”, Вие избирате качество, удобство и  практичност, без да се налага да правите  компромиси със съня си.  

Матрак “Соло” –  се предлага на изключително добра и атрактивна цена. Съчетанието на качество и цена отличава този български продукт от всички останали матраци предлагащи се на пазара, освен това позволява и да отнесете късче от Родината в дома си.

 

TED-BED JSC
Goliamo Konarsko Chaussee
4003 Plovdiv, Bulgaria
Tel: +359 32 27 17 32
Tel: +359 889 912 985

www.ted.bg

www.matterra.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>