Аликанте – Адвокат и данъчен консултант Елена Савова

814540954_20997Адвокат и данъчен консултант Елена Савова – член на АК град Аликанте. Предоставям услуги на територията на цяла Испания в областта на семейното (разводи, издръжка, делба на имот), вещното (всякакъв вид проблеми с недвижими имоти – наеми, ипотеки и т.н.), трудовото (уволнения, смяна на условията за работа, пенсиониране по стаж, по болест …), както и в областта на данъчното право (изготвяне на декларации, жалби и оплаквания пред данъчните служби и т.н).

Също можете да изберете съответния абонаментен план който включва определен брой юридически консултации и/или данъчни услуги както за Вас като физическо лице, така и за Вашата фирма.

За контакти и уговаряне на среща можете да се свържете с мен на телефон 642 31 80 38 или на ел. поща eivanova-savova@icali.es с удоволствие ще Ви помогна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>