7 братя от Испания в ритъма на фламенкото в София

Image_4313255_126Братята Виванкос, които по света наричат “Великолепната седморка”, гостуват у нас на 14 декември. Родените в Барселона артисти ще представят шоуто си Aeternum в зала 1 на НДК, танцувайки в ритъма на фламенкото.

Аарон, Джошуа, Хосе, Израел, Юда, Кристо и Илия стават популярни в Испания още като тийнейджъри. Наред с танцовото изкуство като деца изучават и различни музикални инструменти.

Със своите представления трупата Los Vivancos пътува по цял свят, а сред публиката им са световни знаменитости като принцесата на Монако Стефани и холивудската звезда Антонио Бандерас. Новото им шоу, с което идват в София, е показано за първи път пред зрители миналата година. В него 7-те братя свирят, танцуват фламенко, модерен балет. Всичко това е съчетано със сложни акробатични номера и демонстрация на бойни изкуства. Режисьор на спектакъла е хореографът на Цирк дю Солей Даниеле Финци Паска. Той бе автор и на церемонията по откриването на зимните олимпийски игри в Сочи. Музиката е записана от Симфоничния оркестър на Будапеща.

Билетите за шоуто, организирано от “БГ Саунд Стейдж” и “Кийн Aктс”, вече са пуснати в продажба. (24часа)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>