5 храни, от които трябва да се откажем, ако искамe да сме здрави

Има много храни, които консумираме, но е факт, че не всички са полезни. Вредните храни не само ни „помагат“ да трупаме килца, но и могат да ни докарат куп здравословни проблеми.
Предлагаме ви списък на 5-те най-вредни храни, от които трябва да се откажете, ако искате да сте здрави:

1. Кренвирши – едва ли ще разкрием голяма тайна, ако ви кажем, че в кренвиршите, произведени в България, няма никакво месо. Кренвиршите са бавна отрова за организма, тъй като се правят от пилешки крака, човки, мазни кожи, оцветители, консерванти и т.н.
2. Газирани напитки – безалкохолните напитки са вредни не само за фигурата ви, но и за целия организъм. Правят се с много оцветители и консерванти, които стават причина за появата на гастрити, колити и т.н.
3. Бяла захар – знаете ли, че японският народ е най-дълголетният в света? Представителите на тази нация почти не консумират бяла захар и използват заместители.
4. Кетчуп, горчица, майонеза – сигурно обичате да си мажете филията с кетчуп, майонеза или горчица. Може би ще ви разочароваме, но истината е такава, че тази храна се прави от чиста химия и вреди изключително много на организма ви.
5. Чипс – колкото и да обичате да ядете чипс пред телевизора или компютъра, трябва да се откажете от него, ако искате да нямате проблеми със здравето. Чипсът вреди на здравето ви и съсипва фигурата ви.

http://zdrave.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>