365 дена-любов

Любовта е истина. Любовта е болка. Любовта не е лесна. Любовта не може да бъде хаотична. Любовта е силна. Любовта може да те промени. Любовта е трудна. Любовта е ангажимент. Любовта е това, което не мразим. Любовта учи. Любовта винаги слуша. Любовта не обръща внимание на грешките. Любовта гледа в сърцето. Любовта може да се спечели. Любовта може да се загуби. Любовта е възможност. Любовта прощава всеки път. Любовта не лъже. Любовта винаги си заслужава опитите. Любовта те кара да се смееш. Любовта те кара да заплачеш. Любовта не може да бъде обяснена, но може да бъде почувствана. Любовта знае. Любовта е безусловна. Любовта те приема точно какъвто си. Любовта предпазва, защитава и се бори до край. Любовта предпочита. Любовта ще жертва всичко в името на друг. Любовта не се страхува. Любовта е изпълнена с кураж. Любовта отнема време. Любовта е красива. Любовта не може да бъде грозна. Любовта показва доброта. Любовта не е сляпа, тя вижда.

Любовта е милост. Любовта не може да бъде отчаяна. Любовта е открита, когато си наранен. Любовта е в малките неща. Любовта е уловима в най-незабележимите моменти. Любовта е задълбочена, никога повърхностна. Любовта подава ръка. Любовта храни гладните. Любовта никога не мисли първо за себе си, а винаги първо за другите. Любовта не търси правата си. Любовта вярва. Любовта е движение. Любовта не обвинява другите. Любовта поема отговорности. Любовта не таи гняв. Любовта не може да се сравнява. Любовта на всичко хваща вяра. Любовта е да рискуваш. Любовта е да поемеш риска, дори и да бъдеш наранен. Любовта е урок. Любовта е всичко, което имаме. Любовта е чувство. Любовта е далеко. Любовта е близко. Любовта е във всяко сърце. Любовта насърчава. Любовта е всичко. Любовта кърви. Любовта не вижда нашите падения. Любовта ни дава това, което не заслужаваме. Любовта обича. Любовта е самотна понякога. Любовта говори. Любовта е мълчалива.

Любовта е силна. Любовта е дисциплинирана. Любовта е некомфортна. Любовта е смирена. Любовта се наслаждава. Любовта се забавлява. Любовта яде. Любовта спи. Любовта е приключение. Любовта носи мир. Любовта не съди. Любовта те обгръща. Любовта дава големи прегръдки. Любовта се усмихва. Любовта винаги се стреми да ни помогне. Любовта е тук за теб, точно когато имаш най-голяма нужда. Любовта е грижовна. Любовта е жива. Любовта е пълна със сълзи. Любовта прави сърцето здраво. Любовта се лекува с време. Любовта не се нуждае от отговор всеки път. Любовта е молитва. Любовта е надежда. Любовта никога не се предава. Любовта е извинение. Любовта се връща винаги. Любовта опитва. Любовта те тласка към ръба на твоите възможности. Любовта е плашеща. Любовта може да ти даде добър урок.

Любовта е по-добра отколкото прелъстяването. Любовта дава всичко, което има. Любовта никога не се пречка. Любовта не е евтина, но си струва. Любовта е избор. Любовта не принуждава. Любовта не се възползва. Любовта е уважение. Любовта винаги гледа да направи най-доброто за другия. Любовта е като това, което искате, за желанията на друг. Любовното обещание не се къса. Любовта са твоите думи. Любовта не играе игрички. Любовта е сериозна.

Любовта не се усвоява за едни ден, а за цял живот. Любовта ще ви накара да паднете на колене. Любовта чака. Любовта се раздвижва. Любовта е трудна. Любовта е щедра. Любовта дава живот. Любовта не те сочи с пръст. Любовта се вглежда. Любовта винаги побеждава. Любовта израства. Любовта е пример. Любовта е вярна. Любовта е неразбираема. Любовта е пълна със слава. Любовта е истина. Любовта подарява рози. Любовта е загубена в живота. Любовта е креативна, любовта твори. Любовта е борба. Любовта е обич. Любовта променя.

Любовта е чиста, като новородено бебе. Любовта е като децата. Любовта е зряла. Любовта е да бъдеш себе си. Любовта е да обичаш себе си. Любовта може. Любовта е свобода. Любовта ще защити окаяните. Любовта е нещо просто. Любовта винаги прави това което е правилно. Любовта идва чиста. Любовта е нова всяка сутрин. Любовта е тук всяка нощ, нужно е да се огледаш за нея. Любовта е в тъмното. Любовта блести като зората. Любовта е гореща. А също е и студена. Любовта е готова да се промени. Любовта прави каквото е нужно. Любовта не говори празни приказки. Любовта може да бъде почувствана както затворническа килия. Любовта идва под различни форми и се усеща по различни начини. Любовта е език. Любовта обслужва. Любовта е качествено време. Любовта е подарък. Любовта се чува. Любовта е физическа, не се страхувай да я докоснеш. Любовта планира. Любовта също така е спонтанна. Любовта е изненада. Любовта е мъдра. Любовта може да се научи от всеки един, добър или лош. Любовта прави сърцето щастливо.

Любовта не може да бъде отведена, освен ако не позволиш. Любовта е нещо друго. Любовта не се фокусира над себе си. Любовта е златното правило на живота. Любовта е живот. Любовта е семейство. Любовта е истинските приятели, които те обичат, не заради това което правиш, а заради това което си. Любовта е това за което сме създадени. Любовта е голяма. Любовта не се забелязва. Любовта кръжи. Любовта е около нас. Любовта е песен. Любовта е налична. Любовта е хваление. Любовта отдава слава. Любовта не винаги се чувства добре, но винаги е добра. Любовта е безстрашна и вярва напълно. Любовта е драма. Любовта е за двама. Любовта е безкрайна. Любовта забравя. Любовта не е пълна сама по себе си. Любовта мрази злото. Любовта никога не се хвали. Любовта е истинска. Любовта се държи истински. Любовта е вярна, никога не безобразничи. Любовта е в очите. Може да е болезнено да гледаме любовта.

Любовта си създава приоритети. Любовта не е във формата на сърце, а във формата на кръст.

Любовта не е работа. Любовта не е проект. Любовта си е любов. Любовта е това което сме, любовта е това, което правим, любовта е перфектна дори и ние да не сме перфектни. Любовта не живее в лъжата. Любовта е бушуващ огън, който не може да бъде угасен или обяснен. Любовта си струва всички, любовта дава всичко, любовта е всичко, което имам, любовта е всичко от което имам нужда. Любовта е всичко за мен. Любовта е проста, а в същото време и толкова сложна. Любовта изморява. А също така дава енергия. Любовта е нагоре. Любовта е надолу. Любовта кара сърцето да заподскача. Любовта наранява. Любовта може да те накара да се чувстваш на небето. Любовта допуска грешки. Любовта понякога пада, но се учи да опитва отново. Любовта е готова да страда. Любовта е готова да загуби всичко, за да спечели всичко. Любовта е нещото, за което да умреш. Любов … . Просто Любов.

365 DAYS OF LOVE

Превод: Илия Маринов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>