21 ДЕКЕМВРИ 2013Г. – РАБОТНА СРЕЩА В СГРАДАТА НА ПАРЛАМЕНТА НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В ЧУЖБИНА

fassade-mit-dem-wahlspruchРаботната среща по вече известните ви теми ще се състои на 21 декември, събота /в България ще е работен ден/, от 10.00 ч. в една от залите на Народното събрание /залата ще бъде уточнена допълнително, но участниците ще бъдат своевременно упътени как да стигнат до нея/.

Проектът за дневен ред включва дискусия в два последователни панела с основни теми:

1.       Национален съвет на българите зад граница – критерии за представителност, начин за номиниране, начин за избиране. Баланс между представителите на общностите зад граница и институционалните представители.

2.       Позициониране на Националния съвет в институционалната структура, с оглед независимостта му от политическата конюнктура. Националното представителство на българите в чужбина като приоритет на Стратегията за българите в чужбина.

Моля онези от вас, които желаят и могат да вземат участие /включително онези, които вече са направили заявка/, да ми  изпратят в срок до 6 декември 2013 г. данните си за достъп в сградата на събранието – три имена и номер на документ за самоличност.

Оставам на разположение за вашите коментари и бележки, които ще бъдат включени коректно в дебата по време на срещата, в случай, че не можете лично да вземете участие. Телефоните ми за връзка – 00359 889 314792, 00359 2 9239338

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>