Швейцарско образование по хотелиерство и туризъм в Испания

69_pr3yoaLes Roches Marbella International School е от водещите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм, официален университетски клон на Les Rochesstat
Кампусът на учебното заведение в Испания се намира в един от най-привлекателните  курорти на Средиземно море – Марбея, популярен като перлата на европейския луксозен туризъм!

За първи път тази година представители на Les Roches Marbella ще гостуват в София и Варна, за да се срещнат с българските студенти и да представят своите програми за обучение на английски език. Презентациите ще се проведат в следния график:

•    София – 27 ноември, 18:30 ч.,х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“)
•    Варна – 28 ноември, 18:30 ч., х-л „Голдън Тюлип“

В класацията на QS World University от 2017 Les Roches  се нарежда на 4-то място сред първите 50 висши учебни заведения по хотелиерство в света, на 2-ро място за репутация сред работодателите и на 5-то място за висока академична репутация.

В Les Roches Marbella можете да изузчавате програмата Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management  с възможност за специализация в сферите:

•    Hospitality Entrepreneurship
•    Digital Marketing Strategies
•    Resort Development and Management
•    Hotel Financial Performance Management

Колежът предлага и следдипломна квалификация на магистърско ниво в следните направления :

•    Postgraduate Intensive Diploma in International Hotel Management
•    Postgraduate Diploma in Marketing Management for Luxury Tourism
•    Postgraduate Diploma in International Hotel Management – Executive Program

Освен солидна академична подготовка, Les Roches Marbella осигурява и възможности за професионален стаж  по време на следването (4-6 месеца). В зависимост от избраната програма студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в различни краища на света, а партньори на учебното заведение в програмите за стаж са едни от най-престижните хотелски вериги като Fairmont, Hyatt, Radisson Blu, Hilton, Kempinski, Ritz-Carlton и др.

ДИР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>