Цветанов покани кмета на Мадрид Ана Ботея да посети София

Image_4010212_407Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов покани от името на кмета на София Йорданка Фандъкова кмета на Мадрид Ана Ботея да посети българската столица, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Бившият вътрешен министър в на посещение в испанската столица.

„Заповядайте да бъдете наш добър гост. Да разгледате уникалната култура и история на София и България, и да ни подкрепите за културна столица на Европа. Имаме история и култура, които заслужават да бъдат част от цяла Европа. Добри и гостоприемни хора сме, и се гордеем с историята и културата си”, каза Цветанов пред Ана Ботея, която е съпруга на бившия премиер на Испания Хосе Мария Аснар.

Заместник-председателят на ГЕРБ подчерта, че се гордеем с всички наши сънародници, както в Испания, така и по целия свят, защото българите са добри и работливи хора, и със своя труд допринасят за повишаването на Брутния вътрешен продукт на цяла Европа. От своя страна кметът на Мадрид Ана Ботея благодари за поканата и заяви, че с удоволствие ще посети София и България.

„София и Мадрид са толкова красиви, защото и двете столици се управляват от две красиви жени, и двете от семейството на ЕНП, от семейството на знаещите и можещите да градят Европа. Затова двата града могат да си партнират в много направления”, заяви в заключение Цветан Цветанов. /Труд/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>