Цветанов в Мадрид: Не трябва да допускаме социалистите на власт

cvetanov-ne-trqbva-da-dopuskame-socialistite-na-vlast-207443Всички заедно не трябва да допускаме социалистите да бъдат на власт, както в нашите държави, така и в цяла Европа. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов снощи, по време на срещата си с българи в Мадрид, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На срещата присъстваха генералният секретар на Испанската народна партия Хосе Рамон, кметът на Мадрид Ана Ботея и председателката на Испанската народна партия за Мадрид Есперанса Агире.

Цветанов призова българите в Испания да гласуват на евроизборите, за да заявят как искат да се управляват България, Испания и Европа. „Всички знаете до какво доведе управлението на Сапатеро в Испания, виждате какво се случи при социалистите в Гърция и Италия, и виждате популизма на социалистите в България, които управляват чрез ДПС и Атака.

Заедно трябва да направим всичко възможно Европа да се управлява от десните правителства от семейството на ЕНП, за да правим политики за всички европейски граждани, без значение в коя страна живеят”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Той подчерта, че за тази цел е нужно всички да гласуваме, и България и Испания да изпратят най-много евродепутати в групата на ЕНП в новия Европейски парламент. „Когато има висока избирателна активност, това означава, че има висока представителност на вота на гражданите. Всеки трябва да може сам да определя как да живее. Аз не искам случайността да определя бъдещето, искам моите три дъщери да живеят в силна България и обединена Европа”, категоричен бе Цветан Цветанов.

Той припомни пред българите в Мадрид, че след провала на Тройната коалиция и правителството на Сергей Станишев, ГЕРБ възстанови доверието на Брюксел и всички фондове, които бяха спрени на България, отново бяха пуснати.

Българските граждани благодариха за срещата с Цветанов и изпратиха поздрави на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Те поздравиха Цветан Цветанов и кмета на Мадрид Ана Ботея с български народни танци.

В знак на благодарност към подкрепата, която оказва на българите Испанската народна партия, Цветанов подари на представителите на партията копия на прочути български съкровища от древността. /Новини/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>