Хванаха 24 българи сутеньори в Испания

imagesОгромна българска група сутеньори е била разбита в Испания, съобщи местната агенция Еуропа прес. 24-мата нашенци са били арестувани в южния курорт Пуерто Банус.

Под тяхната шапка за две години е била въртяна мрежа от проститутки в близките градове Торемолинос, Марбея и Алхесирас. Заедно с нашенците са задържани и четирима испанци, един албанец и един французин, които са помагали с охрана, транспорт и набирането на клиенти.

Групата е ползвала 4 апартамента, в които се предлагали сексуслуги от български проститутки. Туристите били примамвани там и упоявани с алкохол. Ако това не помагало, ги тъпчели с приспивателни. Клиентите на бардаците оставали без кредитните си карти и често се събуждали на улицата или в някоя канавка.

Картите, които нямали лимит на тегленията, били светкавично изпразвани, преди собствениците им да изтрезнеят и да успеят да блокират сметките си.

За двете години, докато функционирала групата, бандитите са натрупали около 2 милиона евро. Срещу тях са повдигнати обвинения за склоняване към проституция, трафик на бели робини и пране на пари. /Новинар.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>