Фолклорен флашмоб – Летище София

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Специално посрещане за българите от чужбина с народни танци на Летище София по повод форум „Кариера в България. Защо не?“

За втора поредна година специален фолклорен флашмоб  се осъществи благодарение на танцова формация „Хороводец“ на Терминал 2 на Летище София във вторник, 11 август 2015г.  След пиринския танц  последва и традиционно българско хоро с всички присъстващи, пристигащи от различни дестинации. Събитието е посветено на българите с образование и опит в чужбина, на които искаме да покажем, че България също e дестинация за кариерно и личностно развитие.

Целта ни е да мотивираме сънародниците ни, които са избрали да учат или работят в чужбина да потърсят професионална реализация в България по време на най-големия и успешен кариерен форум “Кариера в България. Защо не?”. Форумът ще се състои на 10 септември 2015г. в Интер Експо Център – София, за да срещне завърнали се млади професионалисти с над 70 международни и български топ компании. Кариерният форум се организира от сдружение „Тук-Там” и Back2BG.com за осма поредна година. През изминалите години форумът е посетен от над 7000 участници, 400 компании, представил е личните истории на над 200 лектора, получил е подкрепата на десетки медийни и организационни партньори. Форумът е кариерна платформа, която предоставя всеобхватна информация за бизнес и обществена средата в България, за да могат участниците да направят информиран избор за своето професионално и лично развитие.

Фолклорният флашмоб е част от цялостна кампания в партньорство с  Летище София, която oще включва специални рекламни пана и стикери, които ще посрещат пътниците на Летище София с „Добре дошли“.

Регистрацията за форум „Кариера в България“ е отворена и безплатна на www.karieravbulgaria.com

Благодарим и на любезните ни партньори и спонсори на кариерния форум, а именно: Каменица, AIG, HP и Telus International.

За контакти и повече информация:

Мила Натудова, тел: 0895741433, mila@tuk-tam.bg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>