Фенклубът на “Реал” в България се готви за мечтания мач на “Васил Левски”

zx450y250_2390293Мачът между “Лудогорец” и “Реал” (Мадрид) е сбъдната мечта за около 300 души. Привържениците на испанския клуб от официалния фен клуб в България очакват с нетърпение срещата в София.

Заместник-председателят му Владислав Владимиров обясни, че само за миналата седмица са се записали 50 нови членове. “Ще видите утре на стадиона. Всеки от нас има поне по два билета. Ще бъдем 293-ма”, обясни той пред испанския “Ас”.

Председателят на фенклуба Георги определя като парадокс това, че в страната на Христо Стоичков са регистрирани привърженици на “Реал” от цяла България. “Сърцето ми е бяло от 1984 г., когато гледах Испания с Камачо, Сантияна, Гордийо.”

Той разказва, че фенклубът е създаден преди три години. “Когато видяхме жребия, го отпразнувахме почти като Десетата (така феновете на “Реал” наричат спечелената десета купа на Европа). Много хора не са гледали отбора на живо все още”, добави Владимиров.

Според Георги пътят към единадесетата купа започва от София. “Това е знак”, казва той. Запалянковците от България няма да са сами на “Васил Левски”. Очакват се около 180 души от фен клуба в Македония.

От организацията призоваха всички да се радват на мига. “Всички ние отиваме на стадиона единствено с една цел – да се насладим на момента, да превърнем тази вечер в един празник и да сбъднем една мечта. Всякакви обиди, опити за провокации и конфронтации с отбора на “Лудогорец” няма да бъдат добре приети и всеки носи еднолична отговорност”, се казва в съобщение във фен страницата им във Facebook.

Източник: Дневник.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>