Учените доказват математически, че ангелите, които ни пазят, съществуват

Направено е любопитно проучване от руски специалисти, потвърждаващо в немалка степен убеждението на вярващите, че всеки човек си има свой ангел хранител. Достатъчно е само да се вслушваме във вътрешния си глас, интуицията или както и да наречем натрапчивото усещане за нещо, което сякаш ни предпазва и предупреждава за надвиснала беда. Руските математици се основават в началото на проучването, а после използват като доказателство наблюдението си, че когато пътници са връщали по-често от обикновено билети или закъсняват за полетите на самолети, след това аеропланите катастрофират. Така екипът от сътрудници на математика Валери Исаков си поставя за задача да проучи основно статистически данни от международни полети. В резултат се оказало, за периода на последните 2 десетилетия, за полетите, завършили фатално, има отказали се с цели 18% повече, отколкото за другите, завършили благополучно. Математиците предвиждат, че много мистично настроени хора ще свържат изнесените от тях факти със съществуването на висшата сила Бог и неговите подопечни ангелчета хранители. Тяхното мнение звучи така: „Ние сме само математици, които са открили ясна статистическа аномалия”.

В интерес на истината руските учени не са първите, опитали се да си обяснят и докажат тази действително съществуващо закономерност. Още през 60-те години Джеймс Стаунтън се запознава със статистиката на железопътните и самолетните катастрофи.тогава американецът открил, че самолетните и влаковете катастрофи са станали в онези превозни средства, които са били пълни до 61%, а при оцелелите превозни средства, запълняемостта е била по-голяма – 76%. Стивън Кинг прави лично проучване, заинтригуван от откритието на Стаунтън. Писателят лично се обадил в компанията „Маджестик Еърлайнс“, чийто самолет се разбил и всички загинали. Попитал служител в офиса да му кажат колко души, закупили си билети, са се отказали. Отговорът бил – 16. В същото обикновените безаварийни полети отказващите се обикновено били не повече от трима души.

Всяко зло за добро, както се казва. Вътрешен глас или ангел хранител са различните имена на състояние, изпреварващо във времето фактически събития и променящо решението ни за осъществяването им. Хората с по-обострена интуиция усещат вибрацията и някои успяват да променят посоката.

http://razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>