С BILLA Ваучер изпращате пари у нас без такси и комисионни, а близките ви пазаруват без да плащат

imagesВие изпращате пари до България онлайн – без такси и комисионни, лесно и бързо, а близките ви у нас пазаруват в BILLA без да плащат. Това са някои от предимствата, които предлага най-новата услуга на популярната верига магазини и технологичния им партньор Cashwave, наречена BILLA Ваучер. Тя дава възможност на българите, които живеят в чужбина, да закупят на своите близки у нас чрез интернет (от сайта https://cashwave.billa.bg) ваучер за пазаруване на стойност от 20 до 200 лева, плащайки удобно с дебитна или кредитна карта през сигурна система за онлайн разплащания. По-малко от 24 часа след транзакцията получателят е известен с SMS на мобилния си телефон, че може да вземе своя подаръчен ваучер (който е под формата на карта с баркод) от всеки един от 86-те магазина BILLA на територията на цялата страна. Това става, след като отиде на касата на избрания търговски обект от веригата, представи документ за самоличност и 8-цифрения код, получен в SMS-а. Изпращачът също получава 8-цифрения код по емайл и може да го препрати или каже на получателя (ако например по случайност SMS-а бъде изтрит).

Вашият близък може да пазарува още на момента, като парите от BILLA Ваучера могат да се ползват наведнъж или на няколко пъти – според нуждите на клиента. Ограничения по отношение на асортимента или текущите отстъпки в магазините няма. Няма и срок, в който ваучерът трябва да бъде изразходван. Ако обаче не бъде взет до 30 дни, парите могат да бъдат възстановени на изпращача.

BILLA Ваучер се предлага на българския пазар едва от месец, но вече се радва на засилващ се интерес от страна на сънародниците в чужбина. Това разказа Стойчо Влайков – управител на Сashwave. По данни на Националния статистически институт до около 40% от месечните доходи на българина отиват за покриване разходите за храна и покупки за бита.

Услугата на BILLA и Cashwave е напълно безплатна – няма комисионни за нито една от страните, няма месечни или годишни такси, няма такса за изпращането на ваучера. Голяма част от работещите зад граница изпращат пари у дома на семействата си, но това винаги е свързано с такси, които често са несправедливо високи. Точно този проблем компенсира BILLA Ваучер. Освен това ваучерът може да бъде зареден с каквато и да е сума (от 20 до 200 лева), което позволява да се изпращат по-малки суми, но пък по-редовно.

„BILLA Ваучер онлайн е удобна услуга и е изключително опростена за изпращачите и за получателите, така че и възрастните хора да не изпитат никакво затруднение при ползването“, коментира Влайков. Получателят не чака по опашки в офиси, а взима своя ваучер директно от касата на BILLA. Не е нужно да се помнят кодове или банкови сметки – всичко е максимално опростено.

Специално за българите в Испания се работи и за възможност BILLA ваучерът да бъде купен и с кеш (например в магазин за български стоки). Cashwave планира да предложат и тази опция до няколко месеца. В последствие целта е да добавят и пращане на ваучери за други вериги, аптеки, както и плащане на сметки за мобилни оператори и комунални услуги. Без такси и опашки: помогнете на семейството си с BILLA Ваучер онлайн – бързо и лесно!

 Най-важните предимства на BILLA Ваучер: · Бързо и лесно – онлайн изпращане на пари, навсякъде където сте, по всяко време; · Без такси за изпращане или използване, както за изпращача, така и за получателя; · Изпратените пари под формата на BILLA Ваучер се ползват по предназначение (пазаруване); · BILLA Ваучерът може да бъде използван в цялата верига в България, за всички предлагани от нея продукти; · BILLA Ваучерът спестява неудобството от носенето на пари в брой; · С BILLA Ваучера се ограничава неразумното харчене. Изпратените средства ще се превърнат единствено в храна или стоки от първа необходимост.

Специална BILLA Ваучер промоция за българите в Испания:

Всеки, който изпрати BILLA Ваучер до получател в България на стойност над 25,00 евро и покаже принтирана бележка за него в новия български магазин в Мадрид (c/ Néctar, 49, метро Torre Arias и метро Canillejas), получава отстъпка за пазаруване на стойност 5,00 евро. Възползвайте се!

Източник: Нова дума

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>