Стоев: ”Лудогорец” ще играе офанзивно в Испания

24_juetavСтарши треньорът на “Лудогорец” Стойчо Стоев гарантира, че неговия отбор ще играе офанзивен футбол срещу “Валенсия” утре.

Нямам представа как ще завърши мачът утре, но гарантирам едно – ще играем офанзивен футбол”, каза Стоев на пресконференция преди мача, цитиран от Гонг.

“Играем за себе си, за честа си, за това, което сме постигнали до сега. Това, че резултатът е такъв в първия мач не значи, че ще излезем проформа на терена. Ще се опитаме да покажем добър футбол и да бъдем, най-малко, равностоен противник на “Валенсия”, а защо не и повече. Резултатът нито ни освобождава от отговорност, нито ни притеснява”.

“За няколко месеца извървяхме нелош път в международната сцена. Това показва, че сме се надградили като отбор. Всеки мач излизаме с нужната концентрация и увереност и да представим футболна продукция”, продължи Стоев.

Специалистът коментира и допуснатите в първия мач грешки.

“За съжаление във футбола винаги има грешки. В бъдеще сигурно пак ще има грешки. Тези грешки, които ги допуснахме, ги анализирахме и предполагам, че няма да се повторят. Футболът, в даден момент, е низ от грешки, след които единият отбор печели. Хубавото е, че се учим и вървим във възходяща линия. След мач е много лесно да се каже къде са грешките. Аз съм доволен от това, което се опитаха да дадат нашите футболисти в първата среща. За съжаление изпуснахме важен момент (говорим за дузпата), може би нещата щяха да тръгнат по-добре за нас, но това е положението”, заяви Стоев.

Наставникът на “Лудогорец” разкри, че няма да пази нито един футболист в този мач предвид домакинството срещу “Литекс” в неделя. /Дир

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>