Спортуване всеки ден, за здраве и красиво тяло


Хубавото тяло е резултат не само от подходящия хранителен режим, но и от много движение. За съжаление повечето хора трудно намират мотивация да прекарат няколко часа дневно в упражнения. Следват няколко бързи съвета как да върнем желанието за спорт.
Новите дрехи са помощник номер едно. С настъпването на топлия сезон всички тръгваме на пазар и започваме да мерим нови тоалети пред огледалото. Когато фигурата ни не е в желаната форма, не ни остава нищо друго, освен да се ориентираме към залата.

Там обаче понякога е по-скучно отколкото очакваме. Подходящата музика е добро решение. Динамичните парчета разчитат на забързан ритъм, който ни стимулира да се поизпотим и да изгорим натрупаните килограми.
Друг вариант е да убедим някой приятел да идва с нас на фитнес. Така си гарантираме, че няма да пропуснем тренировка, а и своеобразната конкуренция помежду ни, ще ни принуди да дадем всичко от себе си.
Понякога промяната в комплекса от упражнения също връща желанието за спорт. Ако ходим на фитнес от много време, може да се запишем на йога, бокс или карате за няколко месеца, за да се разнообразим.
Топлото време навън предразполага към повече активност на открито. Карането на колело и сутрешният джогинг са препоръчителни, а и много по-приятни от еднообразните часовете в залата. Освен всичко друго навън винаги съществува шансът да ни се случи и нещо интересно.

framar.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>