София – Празник на поезията – Международна асоциация за българско изкуство по света

1373420_1407492932812806_1692063881_nПразник на поезията организира Международна асоциация за българско изкуство по света /МАБИС/ в навечерието на Деня на поезията и музиката. Събитието ще се състои на 30 септември 2013 година в клуба на Столична библиотека на Площад „Славейков”.

Началото на празника е 18.30 часа. Любителите на мерената реч ще изживеят незабравими мигове с част от поетично – музикалния спектакъл на поетесата Тоня Борисова „Пътеки към душата на България”, ще се докоснат до поетичните послания, събрани в сборниците   „Приятели в поезията” чиято продажба е с благотворителна цел, както и до тези на инициаторката за създаването на сборниците – поетесата Мария Янакиева.

Гостите на празника ще се насладят на поезията на много талантливи български поети и ще надникнат в съкровения им интимен свят. Своеoбразни гидове в света на лириката ще бъдат поетесата Даниела Капинчева и писателят Филип Данчев, които ще влязат в ролата на водещи на вечерта.

Входът е свободен а романтичното настроение – задължително!

За повече информация позвънете на телефон 0895 772 989 – Даниела Капинчева – PR на МАБИС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>