СКАНДАЛНАТА ИБИСА В ИСПАНИЯ

hacienda-na-xamena-ibiza-newsletterАко търсите пътуване, което да е извън контрол, както и нощни купони, остров Ибиса в Испания има всичките тези опции за туристи от всички краища на света.

Това не е изненадващо, защото това, което в друг град може да бъде скандално в Ибиса е съвсем нормално и никой няма да остане шокиран.

Може да излезете облечени като ви харесва и да правите какво поискате и всичко това да остане там. Това е основния принцип на Ибиса.

Ето защо много знаменитости, които го избират като място за почивка, могат да се измъкнат за няколко дни, да забравят кои са и да се забавляват като един обикновен човек.

Готови ли сте да се запознаете с нощта в Ибиса?

НОЩНИЯТ ЖИВОТ В ИБИСА – Всичко в Ибиса се върти около нощта.

През деня можете да видите хора раздаващи флайери за най-добрите боулинг – зали, модели, които промоцират партита и списъци на местата, които да посетите.

През деня всички отиват на плаж, почиват и се подготвят, за да изживеят една безконтролна нощ на партита и купони в ритъма на най-добрите диджеи и нощни клубове за момента.

Новите барове и нощни клубове, които са отворени през цялото време, предлагат все по-иновативни възможности, за да се отличат и да направят Ибиса – рай на нощта.

Тук възрастта няма значение, никой не иска да остави младите години зад гърба си и дори 50-годишните танцуват и се забавляват, сякаш светът ще свърши на следващия ден.

Никой не съди, никой не коментира, скандалното е не само разрешено, но се и толерира и всеки се опитва да изживее най-добрата нощ от живота си.

НОЩНИ КЛУБОВЕ, БАРОВЕ И ДИДЖЕИ – За да излезете в  Ибиса трябва да разполагате с пари и желание да ги похарчите.

Забавленията са скъпи, но си струват, тъй като се предлагат от най-добрите местни заведения с тераси, предлагащи красива гледка на древна и модерна Ибиса.

В допълнение, се пуска денс – музика на известните Martin Tanzmann, Jaimie Jones, Steve Angello и David Guetta и др.

Тук всеки разбира от музика и иска най-доброто от най-добрите. Идеята е да се танцува до изгрев слънце, който се вижда от терасата и на следващия ден да имате смътни спомени от предишната нощ.

Входа в някои от най-известните нощни клубове като Pacha, Space, Amnesia и Privilege са около 30 евро.

Не се учудвайте, ако докато танцувате се сблъскате със знаменитости като Ерик Клептън.

Разбира се, не ги поздравявайте и не ги молете за снимки, те са само още един обикновен купонджия тази нощ.

http://yubim.es

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>