СИНИ СЛИВИ ЗА ЗДРАВЕ

ДИЕТОЛОГ  ЕКОТЕРАПЕВТ

ТЕОДОСИЯ СТАНЕВА

( ЧАСТЕН КАБИНЕТ ПО СВЕТА  чрез интернет )

Моя снимка 190

СИНИ СЛИВИ ЗА ЗДРАВЕ

 

Да споделя за силните им страни ( а те други нямат ), че защото и да се постигне невероятно нормализиране на килограмите и все за здраве!

Сливите принадлежат към списъка на плодовете с по-малко мазнини ( въпреки, че като цяло мазнините в плодовете са с доста ниско съдържание ), което е добре за изчистване на организма като за начало по пътя към здравето и към постепенно балансиране на храненето и установяване и утвръждаване на естественост в ежедневието ни.

Високото количество на вода помага при стимулиране на  бъбреците, които обикновено се измъчват с неестествените храни, които си подаваме или тези, които вече нямат дори и форма на храна.

Сливата е плод, който съдържа вещества, наречени антоцианини, тези, които са отговорни за намаляването на теглото ни и тези, които оказват положителен ефект върху очите и в частност зрението. Възтановява се кръвообращението и заздравяват стените на кръвоносните съдове, особено на капилярите.

Слабителеният ефект, за който сигурно всеки е чувал или чел, се дължи на  съдържанието им на достатъчно фибри за това им действие.

Този плод помага да отслабнем, защото именно разтворимите фибри подобряват чревния ни транзит. Отслабването с тази храна е по естествен път, т.е. връщаме си здраве.

Идеални са сливате за нашата добра визия, защото консумирането им създава усещане за ситост от малки количества.

А, те също така помагат да  контролираме холестерола си.

А, вече смятате ли да включите сливи в ежедневието си?

 

С любов,
Контакт за индивидуална консултация с цел ЛЕЧЕНИЕ:
Skype: zdraveyanaaaaaa

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>