Роналдо: Не съм обсебен от “Златната топка”

zx450y250_2188059Кристиано Роналдо заяви, че не е обсебен от идеята да спечели “Златната топка” и дори не мисли по въпроса.

Португалецът отговаряше на въпроси на три деца, които страдат от левкемия, когато беше попитан дали би им посветил приза, ако го спечели.

“Аз дори не мисля за “Златната топка”. Знам, че я връчват през януари, но не мога да кажа дали ще съм там”, заяви нападателят на “Реал” (Мадрид).

“Предпочитам нищо да не казвам, защото нещата не зависят само от мен. Не съм обсебен от нея. Преди всичко искам да ви обещая, че ще дойдете на празненството ми”, каза той.

Роландо каза, че в момента е доволен от състоянието си както в личен план, така и по отношение на представянето на “Реал” и националния отбор. Той обяви, че се радва, че е донесъл малко радост на сънародниците си в трудни финансово време с класирането на тима за световното първенство.

“Много съм щастлив. В момента Португалия преминава през трудни времена, също както и Испания, но в Португалия е малко по-зле. В тези два часа, в тези два дни ние направихме хората по-щастливи”, добави той.

“Това е петият ми сезон в “Реал” (Мадрид). В първия не знаех как ще се справя на “Бернабеу” заради разликата в културите на държавите. Но когато спечелиш публиката в Мадрид, феновете и хората на улицата, те оценяват работата ти, начина ти на празнуване и започваш да даваш всичко за фланелката”, каза португалецът.

“Вярно е, че в началото не се припознавах в тях, но след това започнах да разбирам, че може би бъркам някъде. Вината не е на феновете, защото просто това е испанският манталитет”, каза Роналдо. /Източник: Дневник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>