Продава се многофамилна къща в Испания обл. Каталуния, Беникарло – 90 000 евро

Продава се имот, многофамилна къща в Испания обл. Каталуния, Беникарло. На 3 етажа с тераса и мазе напълно обзаведена.  Имотът е подходящ и за две по- малки семейства. Цената е намалена от 180 000 на 90 000 евро.

Описание: Типична градска къща,  състои се от  три етажа и открита тераса на покрива с дорълнителна стая.

Санирана, изцяло. В приземния етаж се намира обзаведено ателие с кухненски бокс и баня с душ. Банята е изцяло нова, кухненския бокс е с ел. котлони и хладилник. На този етаж се намира и мокро помещение с перални и стая- работилница.

На първия етаж  е изцяло обзаведено и санирано жилище с две спални помещения, баня, дневна с кхненски бокс. Тук е добре запазен испанския таван с типични испански плочки. Балкона на този етаж показва градсата част на Беникарло.

На вторият етаж  има голяма спалня,  просторна баня, кухня  напълно обзаведена и дневна. Простони и светли помещиния се допълват с гледка от балкона.

На последния етаж има голяма стая с прозорец, към откритата слънчева тераса, достатъчно голяма за шезлонг или барбекю.

Описание на местността:

Беникарло се намира директно на морето, на около 120 км. от Валенсия и 200 км от Барселона. Беникарло се позиционира между крайбрежната улица, между наблизо граничещия главен път и собствената гара, с добра врьзка към други по големи градове и летища.

В непосредствена близост се намира националния парк ЕБРУ ДЕЛТА, известния полуостров ПЕНИСКОЛА както множество планини и възвишения.

В околностите ще намерите много портокалови плантации, които имат неповторим аромат през цъфтежния период,  бадеми и разбира се маслинови плантации.

Беникарло все още не е дотам известен за туристите и за това е запазил своя автентичен характер, което го прави и приятен, спокен ваканционен избор. Къщата е на централно място, пеша на 10 мин от морето.

За снимки и информация на личния ми емайл: ljubka-brueckner@gmx.de

2010-08-06 19.13.05

CIMG2654

CIMG2664

CIMG2666

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>