Почина един от синовете на президента Плевнелиев

f182fdc73b4dae68d4ff93275c0bfa6aНа сайта на президента на Република България днес е поместено траурното съобщение от името на Росен Плевнелиев и неговото семейство:

„Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете – даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни.“

Няма по-голяма трагедия за родителите да изгубят своето дете,  без значение дали е малко или е станало възрастен човек.

Днес е черен ден в семейството на президента Росен Плевнелиев Няма информация какво точно се е случило в семейството на президента Плевнелиев, но всички знаем, че той ревниво пазеше своите деца от светлините на прожекторите и искаше те да израснат нормални и добри хора.

Президентът Росен Плевнелиев винаги се е гордял, че е баща на трима синове и с огромно удоволствие споменаваше този факт, макар и доста дискретно.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>