Посещение на българския вицепрезидент Маргарита Попова в грaд Малага

10352940_505255922945853_621776347254276457_nСкъпи сънародници, уважаеми българи! В електронната поща на Асоциация “Българска роза”, грaд Малага пристигна официално писмо от кабинета на българския вицепрезидент Маргарита Попова. Писмото съдържа информация относно посещението на госпожа Попова в грaд Малага през месец април.

Традицията при посещенията на вицепрезидента е да се среща с много наши сънародници – от граждански сдружения, учители в български училища, преподаватели във висши училища, хора на изкуството, българи осъществяващи професията си зад граница.

Уважаеми сънародници, очакваме заявен интерес от Ваша страна с какви теми да занимаем госпожа Попова, какви мероприятия да организираме за да покажем, че въпреки различията по отношение на образование, възраст, начин на живот, българите сме задружни и се интересуваме от това, което се случва в родината ни.

Очакваме и тези от Вас, които не са се включвали в мероприятиятa организирани от нас или от другите български асоциации поради различни причини, да се свържете с нас. Ако някой иска да представи свой бизнес или някаква дейност може да ни се обади. Ще обсъдим всички интересни идеи и предложения. Ще се радваме на всяка идея и можем да организираме срещи с всеки от вас, който прояви интерес и бъде съпричастен към това събитие.

Очакваме вашите идеи и предложения на ел. адрес: rosabulgara.malaga@gmail.com

Телефон за връзка с нас: 647-830-768 – Бойка Ангелова, председател на Асоциация “Българска роза”, Малага

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>