Пом.-капитанът на „Св. Николай”: Използваха ни като мулета

1e7c19c544f7c67f4db71967cdcfd38eИзползваха ни като мулета, а истинските виновници никой не знае къде са. Това заяви пред bTV Румен Денев, помощник-капитан на българският кораб “Свети Николай”, който бе заловен в Испания с 3 тона кокаин на борда. Не зная защо използваха български кораб и екипаж, за да си пренесат кокаина, каза още той и добави, че 3 тона кокаин не са шега работа.
Кокаинът беше заключен в предната част на кораба. Корабът е 7 000 тона и 3 тона са нищо. Само резервната котва тежи 5 тона. Дрогата може да се качи отвсякъде, коментира той.
Денев бе категоричен, че само капитанът на кораба може да даде информация кой е качил наркотика на борда. Той обаче твърдял, че нямал вина.
Денев изрази възмущението си и от българските управници по времето на ареста си.
Не зная кой е дал одобрение да ни атакуват военните още в открито море, но не трябваше да бъдем предавани, каза още той. /КРОСС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>