Парламентарни избори 2013г.: Най-близката секция до вас

índiceМВнР ви представя интерактивна карта, която ще ви помогне по-лесно и бързо да намерите секциите, където може да гласувате на парламентарните избори на 12 май 2013г. Картата предоставя възможност да откриете най-близко разположените до вас избирателни секции, защото търсенето се осъществява по адрес и засича автоматично местоположението на потребителя.

Картата е разработена от г-н Боян Юруков, българин, блогър (http://yurukov.net/), живеещ в Германия. Проектът, който ни беше любезно предоставен е под Creative Commons Attribution лиценз.

След успешната ни съвместна работа по време на провелия се през януари 2013 референдум, това е втората инициатива на МВнР и българин зад граница за реализирането на общата ни цел – да улесним гражданите, живеещи в чужбина, да намерят най-близката до тях избирателна секция и да участват пълноценно в изборния процес.

Намерете интерактивната карта ТУК. /mfa.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>