От 01.12.2012 г. (събота), ПБНУ “РОДИНА” към АСОЦИАЦИЯ “МАЛАГА-БЪЛГАРИЯ-2010″ ще се помещава в нова училищна сграда

НЕДЕЛЯ-25.11.2012 година. Тишината е проникнала и обгърнала всяко кътче на морският град. Тук хората знаят да се веселят, но знаят и да почиват. Лъскат бляскави витрини на затворени магазини и напомнят, че днес е почивен ден, но на улица Don Cristian, 14 е оживено. Колите спират една след друга. Весели усмивки, радостен смях! Учениците на ПЪРВО БЪЛГАРСКО НЕДЕЛНО УЧИЛИЩЕ “РОДИНА” очакват с нетърпение този ден, а топлата приятелска атмосфера е заразяваща. Родители, деца, директор, учители и членове на асоциацията всяка неделя споделят този щастлив момент и признават, че няма по-добро за децата от възможността да изучават майчиният език и историята на своя народ, макар  и живеещи в чужбина.

Изненадите нямат край-директорът на училището Гълъбина Първанова съобщава радостната вест, че от 01.12.2012 г. (събота) ПБНУ “РОДИНА” ще се помещава в училищната сграда на ACADEMIA COLEGIO SANTA TERESA, c. CANADA DE LOS INGLESES, 4, c.p. 29016-МАЛАГА. Занятията ще преминат на едносменен режим на обучение в съботният ден, а именно ЗА ВСИЧКИ КЛАСОВЕ ОТ 10 ДО 14.00 ЧАСА. Новината зарадва родители и деца, тъй като се открива възможност за организиране на съвместен неделен уикенд.

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ на АСОЦИАЦИЯ “МАЛАГА-БЪЛГАРИЯ-2010″

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>