Община Монтана кани българските деца в Испания за участие в конкурса за детска рисунка “Тъпан бие, хоро се вие” и фолклорния конкурс “Напеви от Северозапада”

tpКаним талантливите малки художници да участват в конкурса за детска рисунка ”Тъпан бие, хоро се вие”. Условията за участие можете да прочетете на този сайт:
http://www.festival-dikoiliev.com/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=186&lang=bg
За нас ще бъде чест, ако талантливи млади певци и танцьори от Испания се включат във фолклорния конкурс “Напеви от Северозапада”. Статутът, заявката за участие и приложенията за участие в шестото издание на конкурса “Напеви от Северозапада” – Монтана 2014, можете да изтеглите от линка по-долу:

http://dox.bg/files/dw?a=49b69222d8
В случай, че имате въпроси, не се колебайте да се обърнете към мен - Нели Василева, главен експерт “Култура и вероизповедания”, oбщина Монтана: Tел. ++ 359 96 394 273; Aлтернативен e-mail: nelly.vasileva@gmail.com; Skype: Nelly Vasileva;
789914__377

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>