Нов български филм: „Възвишение“ тръгва онлайн от 23 май!

Възвишение снимка  „Възвишение“ тръгва онлайн от 23 май!
Ексклузивно в мрежата на Neterra.TV (www.neterra.tv)

 Популярната Интернет ТВ платформа дава възможност на българите в цял свят да гледат филма онлайн и по легален начин

  Българите по цял свят ще имат възможност за първи път да гледат легално и във високо качество филма на режисьора Виктор Божинов „Възвишение“. След забележителния успех по кината, лентата ще бъде представена на 23 май в платформата на Neterra.TV (www.neterra.tv).

 „Възвишение“ ще бъде достъпен като допълнителна услуга на онлайн платформата, която дава възможност зрителите за първи път да се насладят легално на качествено българско съвременно кино. Награденият за най-добър балкански филм на 22-ия Международен фестивал „София Филм Фест“ ще може да бъде купен или нает, независимо дали желаещите да го гледат са абонати на Neterra.TV. Той ще бъде достъпен за зрители навсякъде по света.

  Филмът е с изключително качество, както на картината, така и на звука и може да бъде гледан на различни видове устройства. Чрез разпространението му онлайн Neterra.TV работи в посока за осигуряване на устойчивост на кино и телевизионните продукции в Интернет пространството в света.

  Иновативната онлайн платформа се спира на филма „Възвишение“, защото заглавието покори сърцата на родните зрители и медии с великолепната си режисура, актьорска игра и чувство за хумор. “Ние в Нетера се интересуваме както от новаторските и творчески подходи, така и от качествената изработка на продуктите, зад които заставаме. Очаровани сме от филма „Възвишение“, не само от сюжета и играта, но и от операторската работа и вдъхновяващата музика. Щастливи сме, че първи имаме шанса да зарадваме сънародниците ни с възможността да му се насладят онлайн”, споделя Емил  Стойновски, Продуктов мениджър на Neterra.TV.

  Най-гледаният български филм за последните 7 години, „Възвишение“ е първият пълнометражен проект на режисьора Виктор Божинов и е базиран на едноименния роман на Милен Русков. Филмът разказва за двама „полу-революционери, полу-разбойници” Гичо (Александър Алексиев) и Асенчо (Стоян Дойчев), които през 1872 г. взимат участие в Арабаконашкия обир на Димитър Общи (Филип Аврамов), след което търсят Левски, за да му предадат важно писмо. Двамата се озовават захвърлени в природата, на трагикомично приключение, изпълнено с интриги, подлост и предателства, което ги отвежда до възвишение, където истината не може да остане скрита. „При създаването на този филм за нас водещо е било качеството, както художествено, така и технически. От тази гледна точка е удоволствие да работим с Neterra.TV и вярваме, че именно благодарение на тази платформа българите в страната и по света ще имат възможността да гледат нашия филм. Отново  и отново“, споделя режисьорът Виктор Божинов.

pastedGraphic.png

Повече за Neterra.tv:

  Нетера ТВ стартира през 2004 година като IT проект, обединяващ функциите на телевизията и възможностите за разпространение на мултимедия в Интернет, който позволява онлайн излъчване на телевизионни канали на живо. Нетера ТВ закупува права от българските телевизионни канали за излъчването им извън граница и разполага с лиценз от ПРОФОН за публично излъчване на музика в Интернет, като така предлага на сънародниците ни по света да гледат легално българска телевизия, музикални клипове и филми. Поради различните часови зони, Нетера записва новините на медиите и предаванията, така че независимо къде се намират, потребителите да гледат това, което желаят, в удобно за тях време. Клиентите могат да гледат цялото съдържание на своя компютър, мобилни телефони и таблети. Потребителите използват лесна за сърфиране платформа и получават любимите си телевизионни предавания и филми с перфектно качество на картината, независимо от своето местоположение.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>