Новият „Бернабеу“ готов през 2020-а година

img_fmunoz_20161011-135710_imagenes_md_otras_fuentes_1-kbNF-U41926152116cHH-980x554@MundoDeportivo-WebРекоснтрукцията на стадиона на Реал Мадрид – „Сантиаго Бернабеу“ – ще започне веднага щом приключи настоящият сезон в Ла Лига, пишат в Испания. Идеята е ремонтните дейности да приключат през 2020-а година. Според проекта за обновяване на съоръжението, към него трябва да бъде изграден хотел и търговска зона. Проектът бе одобрен от компетентните органи.

Според обявеното новият стадион ще бъде оборудван с всички най-нови технологии, като ще има и специална информационна и комуникационна система. Проектантът се е съобразил и с всички нови енергийни достижения.

Съгласно разпространената информация, хотелът няма да разполага с голям брой стаи, но за сметка на това ще бъде една от най-привлекателните части на обновения „Бернабеу“. Той ще бъде интегриран в самия стадион, а медиите в Испания пишат, че влизайки в хотела, на практика влизаш в самия „Сантиаго Бернабеу“.

Не се предвижда Реал да напуска стадиона си, докато траят ремонтните дейности.

ГОНГ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>