На дневен ред ВИТАМИНА В6 (пиродоксина) в ход с нашето здраве

ДИЕТОЛОГ   ЕКОТЕРАПЕВТ
ТЕОДОСИЯ   СТАНЕВА


– за всички точки по света и чрез интернет -

 

 

На дневен ред ВИТАМИНА В6

( пиродоксина ) в ход с нашето здраве

 

Грабвайте зеленчуците и да си направим салата! :)

 

Моя снимка 76

 

 

-     И, защо такъв призив?

-     Просто е, както всичко в природата ни! Зеленчуците ни даряват здраве, и в определена комбинация, и с определена насоченост, и с повторение в дните ние подобряваме и определени състояния, до които сме си позволили да стигнем.

Сега са ни нужни моркови – 2 броя (средно големи), ½ краставица, 100 грама грах на пара, 1 супена лъжица прясно изцеден лимонов сок, пресен копър, няколко листа целина,  1 супена лъжица студено пресован зехтин и малко розова сол. Объркваме продуктите и подсилваме организма си като му доставяме енергия от разграждането на аминокиселините, нормализиране на въглехидратната обмяна, както и синтезирането на вещества, които имат връзка с баланса на нервната система и др.

ИЛИ, с ВИТАМИН В6 неотрализираме стреса в хода на ежедневието си. Тук зеленчуците в комбинация с билките и бобовата култура ще ни помогнат.

ВИТАМИНЪТ В6  е този, който при липса дава отражение върху нервната ни система. Повишената възбудимост, нервност, тревожност и честите депресии са и по причина на дисбаланса му. Но, освен пряко от храната това може да са и определени състояния (които с натрупване, отново идват и от храненето) като бременост, повишена температура, разстройване на стомашно- чревната система, повишена функция на щитовидната жлеза, прекалената консумация на алкохол, както и на определени лекарства.

 

Добър апетит за здраве: спокойна нервна система и помощ в производството на червените кръвни телца в организма!

 

С любов,


Контакт за консултация с цел лечение:
Skype: zdraveyanaaaaaa

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>