Милионерката баба Гошка се върна в испанското си село

maxresdefaultГошка, която спечели 68 млн. евро от испанската лотария, се е завърнала в испанското село Кинтанар дел Рей, където живееше прeди да стане милионерка. Това разкри репортер на Нова телевизия в репортаж от испанското село.

На 1 август Гошка разбира, че е направила най-добрата си инвестиция и срещу 5 евро, похарчени за лотариен билет, печели близо 68 млн. евро. Преди 16 години тя и цялото и семейство емигрира в Испания.

Мъжът и синовете й са шофьори на камиони, а жените в семейството чистят къщи. След печалбата Гошка изчезна безследно. Местните хора разказаха, че тя и семейството й са се скрили за около месец и половина след печалбата, но след това се върнали.

Репортерътна Нова телевизия се срещна в селото със сина на леля Гошка Веско, който си пиеше кафето в местно кафене. Видимо притеснен, той обаче помоли медиите да ги оставят на мира. “Не искаме камери, не искаме нищо, имахме си много проблеми”, каза само Веско. Не след дълго се появи и другият брат Георги. Той също отказа да го снимат.

Според местни хора Гошка и семейството и са в селото и живеят нормален живот.

РЕДАКТОР: ИВАЙЛО АНЕВ

© Actualno.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>